Inici Destacats “ABBA, The Experience” protagonitzarà el concert benèfic del Rotary Club Igualada

“ABBA, The Experience” protagonitzarà el concert benèfic del Rotary Club Igualada

COMPARTIR

El pròxim diumenge 5 de febrer, el Rotary Club Igualada ofereix el concert benèfic que cada any organitza amb l’objectiu de recaptar fons per a destinar a alguna entitat o projecte solidari. Enguany, l’espectacle que s’oferirà és un tribut al llegendari grup ABBA a càrrec de la banda “ABba, The Experience”.

Aquest any, l’associació beneficiària de la recaptació íntegra de la venda d’entrades serà l’Associació contra el càncer de l’Anoia. Hi ha diferents modalitats d’entrades; les de platea poden adquirir-se a l’establiment Clic Fotografia (C/Santa Caterina, 29) i les entrades de l’amfiteatre a través de la web www.tiquetsigualada.cat. Hi haurà una fila 0 per a les persones i empreses que siguin sensibles a la causa i vulguin fer donacions. En aquest cas, cal posar-se en contacte amb l’entitat a través del seu email rc.Igualada@rotary2202.org

Així, el concert solidari d’enguany serà el pròxim diumenge 5 de febrer a l’Ateneu Igualadí a les 7 de la tarda amb una de les millors bandes tribut a ABBA ja que, han actuat a festivals i espais mítics com l’Estadi Olímpic de Barcelona, el Festival de Pedralbes, el Palau de la Música Catalana, el Festival Internacional de Cambrils, el Palau Sant Jordi Club o l’actuació que van fer el 2021 al consolat de Suècia. Tot això acompanyat per concerts a les principals ciutats estatals.

ABBA THE NEW EXPERIENCE (Evolution) és el nou espectacle de la banda on les cançons van un pas més enllà i on l’experiència amb el públic és més intensa! Un espectacle audiovisual que acostar al públic encara més al món ABBA! La fórmula magistral de les seves melodies enganxoses i del seu propi so van impregnar de màgia la vida dels 70’s i 80’s i han aconseguit ser presents a la memòria col·lectiva de diverses generacions gràcies a la inclusió dels seus temes més populars en bandes sonores de pel·lícules, musicals, homenatges i recopilatoris publicats al llarg dels anys fins avui, on han tornat als escenaris amb la seva gira ABBA VOYAGE.

El president del Rotary Club Igualada, Salvador Farrés, ha explicat que “un dels objectius de l’entitat és contribuir en el benestar social i econòmic de les persones i  malauradament l’associació contra el càncer té una gran tasca per desenvolupar  i és per això que ha estat l’entitat beneficiària d’engunay”.

Per la seva banda, Esther López, presidenta de l’Associació contra el Càncer d’Igualada, ha agraït la iniciativa i ha manifestat que “ens sentim afortunats de ser l’entitat beneficiària escollida per Rotary Club i això ens anima a continuar treballant per a prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i als seus familiars a través dels nostres Serveis de Treball Social i psiconcologia  i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer.”

Els socis de Rotary són líders empresarials i professionals en els seus camps, que presten servei en les seves comunitats i promouen el desenvolupament de la bona voluntat i la pau al món. Els 31.000 clubs rotaris, en més de 165 països i regions, porten a terme projectes de servei humanitari que inclouen la mitigació de la pobresa i la fam, la millora de la salut i l’educació, i la protecció del medi ambient en l’àmbit mundial i local.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*