Inici Societat Uns 800 participants a les activitats de salut comunitària de l’ICS a...

Uns 800 participants a les activitats de salut comunitària de l’ICS a Igualada durant la primera meitat del 2019

COMPARTIR

Unes 800 persones han participat durant el primer semestre d’aquest any en les diferents activitats que organitzen els professionals d’atenció primària de l’ICS Catalunya Central a Igualada per promoure la salut comunitària. Entre les accions dutes a terme hi ha des de xerrades en escoles fins a concursos de fotografia, caminades i tallers.

Amb l’objectiu de promoure hàbits saludables entre la ciutadania, els centres d’atenció primària de l’ICS organitzen diverses activitats durant l’any per arribar a la societat també fora de les consultes. En el cas d’Igualada, l’Equip d’Atenció Primària Igualada Urbà ha dut a terme de gener a juny, entre altres activitats, xerrades i tallers als instituts sobre tabac, alcohol, canvis puberals, alimentació, drogues… A l’Escola Ramon Castelltort es va fer un taller de primers auxilis; a l’Escola Gabriel Castellà, una xerrada sobre salut bucodental; i a l’Escola Ateneu, la xerrada va ser sobre alimentació equilibrada.

També s’han organitzat: caminades, sortides setmanals de marxa nòrdica, un concurs fotogràfic en el marc de la Setmana sense Fum (amb la participació de 150 joves), sessions del grup psicoeducatiu per donar suport a persones amb depressió o ansietat, i la taula informativa del Dia Mundial sense Tabac, per la qual van passar 170 persones. A més, el CAP Anoia ha rebut la visita d’uns 25 alumnes de l’Escola Mowgli.

FER UN COMENTARI

*