Inici Destacats 80 participants al primer memorial de pàdel Gabriel Pérez Escalante

80 participants al primer memorial de pàdel Gabriel Pérez Escalante

COMPARTIR

Familiars, amics i companys del món del pàdel igualadí van participar el passat dijous en el primer Memorial Gabriel Pérez Escalante, torneig de pàdel que es vol celebrar cada mes d’agost per mantenir el record del jove mort arran d’una controvertida atenció a l’Hospital d’Igualada.

El torneig es va celebrar al complex esportiu Infinit i va reunir més de cent persones per commemorar el primer aniversari de la trista desaparició del jove esportista. Precisament els organitzadors del torneig van ser els companys de pàdel del mateix Gabri.

El sistema de joc va ser una americana-pou. La idea principal era fer tres torns de 20 persones, però la gran quantitat d’inscrits va obligar a fer un nou torn, arribant a un total de 80 jugadors participants. A més, es van aplegar una trentena de persones entre amics i familiars que, tot i que no van jugar, van voler participar de l’acte.

Les partides es van disputar entre les 6 de la tarda i prop de la mitjanit. Al vespre, es va guardar un minut de silenci i la família del jove desaparegut va descobrir una placa de record en unes de les parets que dona accés a les pistes de pàdel.

Els organitzadors agraeixen el suport dels col·laboradors i les facilitats donades per la família.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*