Inici Destacats 80 jugadors participen al tercer memorial Gabriel Pérez Escalante

80 jugadors participen al tercer memorial Gabriel Pérez Escalante

COMPARTIR

Familiars, amics i companys del món del pàdel igualadí han volgut participar, aquest divendres 30 d’agost, en el tercer Memorial Gabriel Pérez Escalante, al complex esportiu de l’Infinit.

Es va començar a jugar el primer torn a les 18:00h fins a les 19:15h, i el segon torn de 19:15h a 20:30h. En aquest moment es va fer un breu, però emotiu acte de recordatori, on els organitzadors (Oriol Vinardell i Felix Muñoz) i la familia (Carmen Escalante i David Perez) van tenir paraules pel Gabriel, després d’uns moments de molta emoció, es va reiniciar el tercer torn de 20:45h a a 22.00h i ultim i quart torn de 22:00h a 23:15h on van participar dels millors jugadors dels club Igualadins i bons amics d’en Gabriel.

Per part de l’organització es vol agrair l’ajut dels col.laboradors i els detalls personals que han contribuit a la celebració d’aquest torneig. Aquest any hi havien 80 jugadors on tots els jugadors es van endur un “detall-regal” cap a casa. A banda dels 80 jugadors (repartits en els quatre torns) també hi havia uns 35/40 familiars del Gabriel, que ja tenen aquest torneig com a dia de reunió entre ells, el que enorgulleix als organitzadors. A banda dels jugadors i familiars, també hi havia uns 20/30 acompanyants dels jugadors, on a partir del acte conmemoratiu es va començar a servir una botifarrada per tots, Els organitzadors també volen agrair les facilitats donades per la família.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*