Inici Destacats La 70ena edició de FirAnoia deixa un bon balanç d’assistència i més...

La 70ena edició de FirAnoia deixa un bon balanç d’assistència i més vendes de cotxes que l’any passat

COMPARTIR

La setantena edició de la fira multisectorial FirAnoia arrencava divendres amb rècord d’expositors: 282, i diumenge al vespre tancava portes amb un magnífic balanç d’assistència i vendes. El bon temps, les nombroses activitats programades i l’àmplia oferta de productes ha fet que durant tot el cap de setmana el Passeig Verdaguer i la Plaça de Cal Font estiguessin plens de gom a gom. Les vendes també reflecteixen aquesta altíssima participació: enguany a l’espai Automoció s’han venut 44 cotxes, 13 més que l’any passat.

Sota l’eslògan “Fira’t”, l’esdeveniment FirAnoia ha agrupat durant tres dies en una extensió de 16.000 metres quadrats els expositors de la fira multisectorial, la fira d’Artesania, l’espai Automoció i el Mercat d’Antiguitats, a més de l’espai per a entitats. En diferents punts del recorregut s’han celebrat una vintena d’activitats –la majoria a càrrec d’entitats igualadines-, a més de les pròpies que han organitzat des dels diferents estands. En paral·lel, a l’Escorxador d’Igualada es va celebrar les nits de divendres i dissabte el “Tasta’m”, una experiència gastronòmica i musical amb maridatges de cellers de l’Anoia. Enguany tampoc va faltar la tradicional recepció d’Hereus i Pubilles que va tenir lloc diumenge a la Plaça de l’Ajuntament. En tancar l’edició, diumenge al vespre, es van sortejar tres mil euros per als compradors de vehicles durant la Fira, que van ser per a vehicles venuts als concessionaris Servisimó, Remm Guitart i Toyota Igualada.

El president de Fira, Ivan Sánchez, fa un molt bon balanç de FirAnoia i destaca “l’assistència i l’altíssima participació de les famílies d’arreu de la comarca en les diferents activitats”. Sánchez també valora la satisfacció dels expositors: “enguany hem invertit més recursos en la logística i la infraestructura dels estands i els expositors ho han valorat molt positivament”.

FirAnoia, organitzada per Fira Igualada, compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i de les empreses Vera i Servisimó.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*