Inici Atletisme 600 corredors a la Cursa Popular de Vilanova del Camí

600 corredors a la Cursa Popular de Vilanova del Camí

COMPARTIR

[Img #5407]El bon temps i l’alta participació han marcat la dinovena edició de la Cursa Popular que ha estat tot un èxit i ha reunit, aquest diumenge, fins a 600 corredors repartits en les tres proves. La cursa dels 10 quilòmetres, però, va ser la reina de la jornada i va superar per primera vegada la xifra dels 300 corredors. Jordi Garcia (AC77 Reus) i Sònia Julià (CAI Triatló Petromiralles) van ser els guanyadors absoluts d’aquesta prova.

Uns 150 corredors van participar també a la cursa de 4.550 on es va imposar Abderrazak Samaoui (CA Vilafranca) i la veterana del CAI Paquita Pérez. Una xifra similar de participants es van aplegar a la cursa de petits, un circuit de 1.000 metres. Dídac Taulats (Cornellà) i Marcel•la Solé (CAI) van ser els guanyadors en categoria benjamí, i Lucas Mata (Pratenc AA) i Carla Bisbal (CAI), en prebenjamí.

Acabades les curses, el poliesportiu de Can Titó va acollir un sorteig d’obsequis i el lliurament de premis, amb l’assistència del regidor d’Esports, Antonio Sánchez.

Organitzada pel servei d’Esports, amb el suport del CA Igualada Petromiralles i de la Diputació de Barcelona, i amb el patrocini de Marathon Diadora, Supermas, Sport i Coca-Cola, la cita va comptar amb el suport de prop d’un centenar de voluntaris que van fer possible revalidar l’èxit d’aquesta popular cita esportiva vilanovina.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*