Inici Futbol 55 equips participaran a l’Anoia Cup

55 equips participaran a l’Anoia Cup

COMPARTIR

Finalment 55 equips participaran a la 12 edició de l’AnoiaCup Montauto. El torneig de futbol comarcal torna a superar les expectatives de l’organització, l’AE Fesport, des d’on es mostren molt satisfets de poder acollir més de 550 participants en aquest esdeveniment que es desenvoluparà els dies 14, 15 i 16 d’abril entre Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui.

L’any passat el torneig va arribar a desbordar la pròpia organització, arribant als 47 equips, tot un rècord que confirma el creixement i la bona acollida d’aquesta proposta. Un dels èxits de la cita esportiva, tal i com expliquen els organitzadors, és que es realitza durant les vacances de Setmana Santa i convoca molts alumnes que tenen temps per gaudir de l’activitat.  

L’AnoiaCup ha anat creixent cada any, notant en els darrers 3, una forta crescuda passant de la mitjana dels 25 equips a superar la trentena en l’edició del 2012. L’any passat el torneig va arribar a desbordar la pròpia organització, arribant als 47 equips, tot un rècord que confirma el creixement i la bona acollida d’aquesta proposta. És per això que l’organització necessita comptar amb la incorporació de Vilanova del Camí en aquesta dotzena edició, com a segona seu, per poder donar cabuda a tots els equips.

En el torneig tenen cabuda les categories Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil i Femení. Enguany, una de les novetats és l’ampliació de les franges d’edat. Hi participaran infants a partir de 6 i fins a joves de 18 anys.

AE Fesport compta amb el suport dels clubs de la UD San Mauro i el CE Anoia, que no només cedeixen les instal•lacions, sinó que ofereixen diferents serveis per als participants. Els ajuntaments locals de Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí també hi col•laboren de forma directe oferint els permisos pertinents per a la celebració del torneig. I a tot això, cal afegir una vintena d’empreses locals que fan d’espònsors, tant econòmicament com material.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*