Inici Societat 545 participants a la Marató de donació de sang d’Igualada

545 participants a la Marató de donació de sang d’Igualada

COMPARTIR

545  persones es van acostar al Teatre Municipal de l’Ateneu per donar sang durant la Marató celebrada aquest passat dissabte 30 de setembre de 2017, de 10 a 22h, a Igualada. D’aquestes 545, 491 es van fer efectives i la resta, 52 en total, varen ser oferiments de persones que en aquell moment no varen poder donar sang.

Des de l’organització indiquen que 52 persones que no havien donat mai sang es van iniciar en la donació en aquesta Marató d’Igualada.

Aquesta campanya es valora per l’organització com un èxit per aconseguir les previsions, i per l’alta participació de gent jove i de nous donants. Durant tota la jornada es varen poder portar a terme la majoria d’activitats menys les que tenien lloc a l’exterior durant la pluja de la tarda. A les 11:00h

La cercavila de la Marató, Els Petits Diables d’Igualada, i l’Ass. Esportiva Hoquei Línia Igualada, l’actuació de dansa d’Espai d’Arts i de l’Estudi de Dansa i Expressió, la passejada amb carro de cavalls per a la mainada a càrrec de l’Antic Gremi de Traginers o l’actuació de dansa de l’escola Sweet India.

Com sempre es va comptar amb el suport en l’organització de les dones de les tardes dels dimecres, forns de pa, restaurants, establiments de menjar preparat i d’altres per la seva col·laboració en el refrigeri.

FER UN COMENTARI

*