Inici Destacats 54 músics participaran al concurs internacional Paper de Música de Capellades

54 músics participaran al concurs internacional Paper de Música de Capellades

COMPARTIR

El proper dissabte, 28 d’abril, començarà el Concurs Internacional Paper de Música de Capellades, en la seva vint-i-novena edició, a la Sala Paper de Música.

S’han inscrit un total de 54 músics (3 solistes, 7 solistes amb acompanyant, 5 duos, 4 trios, 3 quartets i 1 quintet), procedents de Barcelona, Tarragona, A Coruña, Ceuta, Illes Balears, Madrid, Portugal, València, Anglaterra, Argentina, Itàlia, Moscou, Rússia, Suïssa, Ucraïna, Veneçuela i Xile.

El jurat està constituït pel mestre Antoni Ros-Marbà com a president, amb els següents vocals: Víctor Estapé, Ieva Graubina, Albert Gumí, Jordi Masó i Ofèlia Sala.

El diumenge 29 d’abril, a partir de les 10 del matí, a la sala Paper de Música de Capellades hi haurà la sessió final. Acabada la mateixa, el jurat elegirà el guanyador.

Tant la primera fase com la sessió final són obertes al públic i d’entrada gratuïta.

Paper de Música promocionarà el guanyador per mitjà dels organitzadors corresponents, li oferirà la participació en un mínim de 10 concerts, i li reserva el de Primavera de l’any vinent a la Sala Paper de Música de Capellades, el premi especial Hotel Santa Marta de Lloret de Mar de 1.400€ i el premi d’enregistrament d’un màster per a l’edició d’un CD.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*