Inici Llibres 501 receptes catalanes que has de conèixer abans de morir

501 receptes catalanes que has de conèixer abans de morir

COMPARTIR

[Img #2515]Malgrat el toc necrològic del títol, que d’entrada sorprèn a part del total de receptes que ens ofereix aquesta novetat editorial, ens ha de restar temps suficient a tots per poder descobrir, conèixer, cuinar i tastar les 501 receptes que hi ha inclòs en el volum que ens presenta la seva autora, Mònica Garcia. En resum, llarga vida a tots per gaudir del plaer de la bona cuina catalana.

Un receptari molt complet composat per 501 receptes catalanes tradicionals per llepar-se els dits. Arròs amb samfaina i botifarra negra, cuetes de rap amb nyores, trinxat de la Cerdanya, fricandó amb moixernons, xai al forn, escudella de l’hostal, platillo de l’Empordà, bunyols al vent…, i així fins a 501 propostes pe poder cuinar. El volum ve avalat per la bona valoració que n’ha fet del mateix el cuiner Josep Roca d’El Celler de Can Roca, on afirma que el llibre es: ‘una manera deliciosa i fresca de menjar-se Catalunya comarca a comarca’.

‘501 receptes de Catalunya que has de conèixer abans de morir’ és publicat per l’editorial Ara Llibres, disposa d’un total de 350 pàgines.

L’autora d’aquest receptari de cuina és Mònica Garcia i Massagué,  llicenciada en Ciències de la Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques i és doctorada e Enginyeria Multimèdia. És experta en cinema i protocol. Va funda l’e-zine De Estreno, ha estat directora de comunicació del Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya i actualment és la responsable de comunicació i festivals internacionals del Catalan Films & TV. També és docent d’aquestes matèries a la Universitat de Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*