Inici Destacats La XIV Lliga Ciutat d’Igualada, a punt per començar

La XIV Lliga Ciutat d’Igualada, a punt per començar

COMPARTIR

El Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada organitza la 14a Lliga Ciutat d’Igualada de Futbol 7, una competició consolidada que es disputa al Complex Esportiu de Les Comes.

Els equips poden inscriure un màxim de 15 jugadors i es podrà anar perfilant l’equip amb noves altes i baixes fins a l’antepenúltima jornada. Per donar més emoció i qualitat a la Lliga Ciutat d’Igualada de Futbol 7, es permet incorporar fins a 4 jugadors amb fitxa en vigor a la Federació Catalana de Futbol.

La Lliga Ciutat d’Igualada de Futbol 7 presenta un sistema de competició amb dues fases, la primera fase agruparà tots els equips inscrits que disputaran la competició a dos partits, anada i tornada. La segona fase dividirà als equips en dues divisions segons els resultats obtinguts a la primera fase. La 1a divisió amb els 6 primers equips classificats i la 2a divisió amb la resta d’equips inscrits.

Tots els partits es disputaran al camp de futbol del Complex Esportiu de Les Comes de dilluns a divendres. Podeu confirmar els horaris disponibles per als partits a les bases de la competició de la 14a Lliga Ciutat d’Igualada de Futbol 7. Les inscripcions a la 14a Lliga Ciutat d’Igualada de Futbol 7 estan obertes fins al dia 15 de setembre de 2017.

FER UN COMENTARI

*