Inici Destacats Àuria Grup organitza un curs d’operari de magatzem logístic

Àuria Grup organitza un curs d’operari de magatzem logístic

COMPARTIR

Àuria Grup farà curs d’operari de magatzem logístic. El curs permetrà accedir a la selecció laboral que el Grup Carreras té prevista per contractar personal per la nova planta logística ubicada a Masquefa.

La durada de la formació es preveu pel 18 de setembre fins el 17 de novembre ambdós inclosos, de 9 a 14h, i neix amb l’objectiu de formar a persones per la futura selecció de personal  que l’empresa Carreras té prevista per la nova planta al municipi masquefí.

El grup d’emmagatzematge i transport de mercaderies Carreras instal·larà aquesta nova empresa logística amb l’objectiu d’ampliar la seva activitat. Actualment Carreras genera ocupació per a més de 1200 treballadors i disposa d’una estructura organitzativa arreu del territori de l’Estat Espanyol i Europeu.

El curs s’adreça a persones en situació de vulnerabilitat social amb dificultats per accedir al mercat de treball ordinari i amb dificultat per accedir a altres tipus de formacions. Àuria Grup té prevista una sessió informativa per al proper 8 de setembre, a les 10h, a l’avinguda Catalunya de Masquefa, on s’ampliarà informació sobre aquests requisits indispensables i sobre el programa formatiu, el qual inclou pràctiques no laborals de 70 hores a l’empresa Carreras.

El Servei d’Inserció ha habilitat a l’espai web www.auriagrup.cat la possibilitat de realitzar la pre-inscripció al curs formatiu i posa a disposició dels interessats  el telèfon 93 801 77 32 per qualsevol consulta relacionada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*