Inici Poliesportiu 467 petits atletes al Cross Joan Maragall

467 petits atletes al Cross Joan Maragall

COMPARTIR

[Img #2530]El bon temps va afavorir l’elevada participació a la 28a edició del Cross escolar Joan Maragall, el passat diumenge. El dia es va llevar càlid i assolellat i un total de 467 participants van concórrer a la prova organitzada per l’AMPA del centre i el servei d’Esports, amb el suport tècnic del Consell Esportiu de l’Anoia.

El Parc Fluvial vilanoví va ser l’escenari de les curses que s’anaven succeint al llarg de tot el matí, degudament distribuïdes per categories. Al punt d’un quart d’onze començaven els cadets masculins. Cada deu o quinze minuts sortia un grup; primer de categoria infantil, després alevins, més tard benjamins i prebenjamins, per finalitzar amb els recorreguts dels més menuts i cloure amb la cursa de pares i mares al voltant de tres quart d’una del migdia.

L’organització vol agrair el suport de tota la gent que va fer possible el muntatge d’aquest esdeveniment esportiu, així com l’elevada participació d’alumnes d’arreu de la comarca i també de l’escola organitzadora. Fins a 156 nens i nenes del Joan Maragall baixaren al parc fluvial a viure la festa esportiva, fruit del bon treball realitzat des del departament d’Educació Física del centre.

Cap a la una del migdia es va fer l’entrega de trofeus i medalles de mans de l’alcalde vilanoví, Joan Vich, el regidor d’Esports, Antonio Sánchez, la presidenta de l’AMPA Joan Maragall, Toñi Fariña, la directora del centre, Montserrat Ribalta, i el cap del departament d’educació física de l’escola, Guillem Duocastella. Podeu trobar les classificacions al document adjunt.

Seguint amb el calendari de crossos escolars, aquest diumenge 2 de desembre, pren el relleu i el protagonisme l’Escola Pompeu Fabra, que organitzarà la 10a edició del seu cross i convida a tothom a participar-hi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*