Inici Destacats Comencen les millores a la Plaça Picasso de Santa Margarida de Montbui

Comencen les millores a la Plaça Picasso de Santa Margarida de Montbui

COMPARTIR

L’Ajuntament de Montbui ha encetat els primers treballs de millora integral de la Plaça Picasso i voltants, que s’emmarca en el perllongament del carrer Sant Jaume fins el carrer La Tossa, un dels projectes urbanístics més ambiciosos en el quals treballa el consistori montbuienc. Actualment s’estan millorant els accessos a la Plaça Picasso, especialment unes escales que permeten accedir-hi des de la Travessia La Tossa i que s’estan fent completament noves.

Construïda durant els anys vuitanta, la Plaça Picasso és un dels espais urbans més durs i tradicionalment amagat del pas habitual dels veïns per les seves peculiars condicions d’accessibilitat. L’alcalde de Montbui, Teo Romero, va avançar que “durant l’estiu es continuaran realitzant feines de millora tant en els accessos, com en el mobiliari i en l’espai públic de la Plaça. Aquesta actuació volem emmarcar-la de forma prèvia al projecte de perllongament del carrer Sant Jaume fins el carrer La Tossa, una actuació que millorarà notablement la connectivitat de la zona”.

Romero va assenyalar que “des de l’Ajuntament treballarem per dignificar en la mesura del possible aquesta zona, però també necessitem que hi hagi actituds cíviques i la màxima col·laboració dels veïns. Hi ha elements de mobiliari urbà que es canvien una i altra vegada i que per accions de vandalisme es fan malbé. Les mateixes escales que ara s’han canviat van patir també aquestes accions. Cal conscienciació social que el mobiliari urbà és de tots i l’hem de conservar”.

FER UN COMENTARI

*