Inici Poliesportiu 450 gimnastes participen al Trofeu de Carnaval del Club Gimnàstic San Roque

450 gimnastes participen al Trofeu de Carnaval del Club Gimnàstic San Roque

COMPARTIR

Un any més, el Club Gimnàstic San Roque ha estat de les primeres entitats a viure la festa del carnaval. En dos caps de setmana consecutius ha portat a terme el III Trofeu de Carnaval i ha estat tot un èxit, gracies a la participació dels clubs, tant el dia 5 (que eren una desena) com el passat diumenge 12 de febrer, que van arribar a ser 17. Dos dies reeixits, gràcies a les 450 gimnastes, les entrenadores, les famílies i tots els membres del club organitzador que han fet gaudir a públic i participants de dues magnífiques jornades de rítmica.

El lliurament de trofeus va comptar, el passat diumenge, amb la representació per part del Club Gimnàstic San Roque de Juan García, membre la Junta de l’entitat, i també amb la participació del regidor d’Esports Camilo Grados i altres membres de l’equip de govern.

Des del club van cuidar els detalls d’aquests dos dies d’exhibició i fins i tot els trofeus, en forma de màscares, estaven pensats especialment per aquesta ocasió.

El Club Gimnàstic San Roque ha donat les gràcies a tots els club que han compartit aquestes dues jornades de trofeu, un gran esdeveniment que tot just es realitza abans de començar la temporada de competició.

III Trofeu carnaval San Roque (7)

FER UN COMENTARI

*