Inici Poliesportiu 442 petits atletes al Cross escolar Apiària

442 petits atletes al Cross escolar Apiària

COMPARTIR

[Img #2104]El barri de Can Mas va acollir el XIV Cros organitzat per l’EA Apiària, dins els Jocs Escolars de l’Anoia d’enguany, puntuable en el marc del LXI Campionat Comarcal de l’Anoia, amb la participació de 442 atletes de tota la comarca.

Tot i l’amenaça de pluja, el temps va oferir una treva que va ser molt benvinguda pels assistents a la catorzena edició del cros. Durant tot el matí es van anar succeint les diferents curses, distribuïdes per categories i sexe, a partir dels 3 anys. Una gran feina del locutor del cros va permetre anar coneixent l’ordre de participacions, al mateix temps que es creava un ambient festiu. Els alumnes de 4t d’ESO de l’Apiària van aportar entrepans i begudes a l’esdeveniment, un bon pessic que els servirà per sufragar el viatge de fi de curs a Itàlia.

Al migdia, l’organització va repartir les medalles i els trofeus als corredors més ben classificats, amb l’ajut de la regidora d’Esports, Ma Teresa Guzmán, la regidora de Participació Ciutadana, Vanesa Fernández-Arroyo, i de l’alcalde de Piera, Jaume S. Guixà. Una felicitació per a tots els participants i en especial als esportistes locals, ja que van ser una bona colla els atletes dels centres escolars pierencs que van pujar al podi o que van rebre una distinció per haver creuat la línia d’arribada entre els 10 primers. El moment més esperat pels participants, però, va arribar quan es van començar a sortejar els regals oferts pels patrocinadors d’aquest certamen esportiu i la màxima expectacióva ser quan es va sortejar la ja tradicional bicicleta.

Des de la regidoria d’Esports es vol destacar la gran tasca que du a terme l’escola, així com el suport que es dóna des del Consell Esportiu de l’Anoia a Igualada. Així mateix, cal agrair a l’Apiària i al Club Atlètic Mas aquesta organització impecable, que sempre treu molt bona nota en l’informe dels tècnics que valoren aquesta competició.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*