Inici Societat 40 comerços de Vilanova del Camí posen guardioles solidàries amb La Palma

40 comerços de Vilanova del Camí posen guardioles solidàries amb La Palma

COMPARTIR

La regidoria de Solidaritat de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha previst una acció solidària amb La Palma, afectada per l’erupció del volcà de Cumbre Vieja que fa més d’un mes que va entrar en erupció. Amb la complicitat del comerç local s’han disposat guardioles solidàries a 40 establiments. Els diners que es recaptin es lliuraran a l’Ajuntament de La Palma, que ha habilitat un número de compte amb la col·laboració de Creu Roja.

Amb la voluntat de col·laborar amb el poble de La Palma i sumar-se a les múltiples mostres de solidaritat d’arreu de l’estat, la regidora de Solidaritat Laura Pavón, ha demanat la col·laboració del comerç local perquè posin en els seus establiments una guardiola solidària. La crida ha tingut molt bona resposta i comptarà amb la complicitat de quaranta comerços.

Trobareu guardioles solidàries al restaurant Mar i Terra, Forn i Pastisseria J.Haro, Juan Haro, Cal Rubio, Estètica Noèlia Andino, perruqueria Nou Espai, Tòtem, Chepe’s, La Granja, Punt de Trobada, Bar Casal de la Gent Gran, Furio Jol, Supermercats Sebastián, +KLlibres, Loteria Vilanova, AGG Servicios, Anfora’s, Azul Immobiliaria, Casajuana perruquers, Cerámicas Rocandi, clínica dental Vilà, Cristalleria Maria i Racó de les Flors, El Golafre, La Bona Salut, English Corner, Entreteixits, Farmàcia Masana, frankfurt Cal Nus, fruites i verdures Morera, Lorena estilista, Mapfre Vilanova, Marisa Gil, Novetats Maria, La Trastienda, Panela&Coco, Quiosc Picasso, Supermas, Sigrid Informàtica, Vilavet veterinaris i ferreteria Montserrat.

El volcà Cumbre Vieja de La Palma continua en erupció i ja ha devorat milers de cases, un polígon industrial, i desenes d’hectàrees de cultius.

 

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*