Inici Societat 40 anys de Setmana de la Joventut als Hostalets de Pierola

40 anys de Setmana de la Joventut als Hostalets de Pierola

COMPARTIR

Aquest diumenge a la nit acabava l’edició d’aquest any que ha estat marcada per la gran participació, per una banda, i, malauradament pels atemptats a Barcelona i a Cambrils, per la qual cosa es van suspendre les activitats de dijous al vespre i divendres.

Malgrat això, la bona organització de l’Arc Juvenil i la resposta dels veïns han estat determinants per l’èxit d’una edició que ha arribat a les 4 dècades senceres de celebració.

Dimecres el ‘correaigua’, la bufada d’espelmes amb pastís, el sopar i bingo i la no remuntada del Barça amb pantalla gegant a la placeta van comptar amb bon ambient. Dijous al matí, amb una piscina plena de gent com mai, van tenir lloc els inflables i el torneig de waterpolo. A la tarda hi havia el circuit de l’hostabrut que va comptar amb moltíssimes parelles que no van dubtar en passar pel fang. Va ser el moment en el què arribaven les tràgiques notícies de Barcelona per la qual cosa es va suspendre el programa previst fins dissabte. Així ho va explicar l’organització a través de les xarxes socials i divendres al migdia en els 5 minuts de silenci de suport a les víctimes i condemnant els atemptats que van tenir lloc davant l’ajuntament.

Dissabte al matí va tenir lloc l’excursioneta popular, el vermut popular amb l’actuació de The Curlies i el Pubill del Raval, Correbars i la Festa temàtica fins ben entrada la matinada. Diumenge, la fideuà popular, la pintada de la placeta amb els més petits i el concert dels TNT, coneguts pel seu pas al programa Oh happy day!, amb una dosi de bona música i bon humor van tancar aquesta 40a Setmana de la Joventut ben especial.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola felicita a l’Associació ARC JUVENIL per l’organització i la feina feta durant la 40a Festa de la Joventut dels Hostalets de Pierola.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*