Inici Societat 4.000 mascaretes per a l’Hospital d’Igualada, bloquejades a Madrid

4.000 mascaretes per a l’Hospital d’Igualada, bloquejades a Madrid

COMPARTIR

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha denunciat que estan pendents d’una comanda de 4.000 mascaretes per l’Hospital d’Igualada i que aquestes no s’han enviat encara perquè el Govern espanyol no ho ha autoritzat. “Demanem a totes les administracions que siguin responsables i les enviïn immediatament”, ha exigit l’alcalde. Castells ha assegurat que l’hospital anoienc ha de ser “una prioritat” i que si les demanen “és perquè es necessiten”. L’alcalde, a més, ha recordat que l’hospital és la principal font d’abastiment d’altres equipaments, com les residències municipals, on també necessiten el material.

Castells ha subratllat que, tenint en compte el brot sorgit a la Conca d’Òdena, l’Hospital d’Igualada ha de ser una “prioritat”, pel que ha exigit l’enviament de les mascaretes. De moment encara en tenen, però ha recalcat que si les demanen “és perquè es necessiten”.

A banda de l’hospital, ha explicat que hi ha altres equipaments, com les residències municipals, que s’estan abastint de material gràcies al centre sanitari. Aquest mateix dimecres, ha explicat, a la residència Pare Vilaseca els hi ha demanat material de reforç. “Ens en cal de cara el futur”, ha remarcat.

Ajuda amb la neteja

L’alcalde també ha donat a conèixer que, després de demanar “reforç” al Departament d’Agricultura, els hi enviaran, en els propers dies, quatre vehicles dels agents rurals –dos camions i dos pick-up- per ajudar-los amb les tasques de neteja i desinfecció de la via pública.

Les ‘fake news’

A punt de complir-se una setmana del confinament, Castells ha volgut agrair a la ciutadania “l’esforç” que estan realitzant, però alhora els hi ha demanat que no facin cas dels canals no oficials. Hi ha posat com a exemple un missatge que corre a les xarxes aquest dimecres on es demana als veïns que a la nit tanquin les finestres perquè un avió militar “llançarà un líquid desinfectant”. “És completament fals”, ha dit, tot demanant als veïns que soguin “responsables a les xarxes”.

Defuncions amb garanties

A preguntes dels mitjans sobre com s’estan gestionant les defuncions per coronavirus al municipi, l’alcalde ha deixat clar que s’estan seguint els protocols que marca la normativa. Així, els finats, ha especificat, són col·locats en unes bosses hermètiques i incinerats o enterrats “sense celebrar cap vetlla”. “S’estan complint amb els criteris de sanitat”, ha volgut deixar clar.

Gemma Aleman / ACN

COMPARTIR

3 COMENTARIS

 1. El periódico este es de lo más asqueroso que hay, ni siquiera en casos tan graves se os acaba el odio que tenéis metido en el cuerpo.
  Dais pena, asco y ganas de vomitar.
  Como se nota que vivís de los impuestos de todos los ciudadanos.
  Las personas que viven con odio, viven amargados toda su vida y no conocen la paz ni la tranquilidad.

  • No sé si el diario es muy de fiar, no lo conozco, pero tu comentario no es que destile paz y amor, así que no das mucha credibilidad, que digamos.

 2. https://politica.e-noticies.cat/lalcalde-denuncia-que-madrid-atura-mascaretes-per-a-igualada-129675.html
  En aquest link es poden llegir les veritats que li diuen al noiet que fa d’alcalde, un fanatic sectari vanitós que només s’ha preocupat d’escapar el virus groc, donant diners als insurrectes, posant pancartes, dividint a societat i ni un euro ni cap atenció a l’hospital. Ara que demani ajuda a la seva consellera que va fer un ridicul espantós en les seva gestió. El dia que es giri la truita aquest nano haurà de rendir comptes als igualadins, que amb el mateix cinisme que ell ha actuat li passaran el cobro.

FER UN COMENTARI

*