Inici Bàsquet 3×3 de bàsquet al carrer a Les Comes

3×3 de bàsquet al carrer a Les Comes

COMPARTIR

[Img #8063]Aquest dissabte a l’Amfiteatre de Les Comes d’Igualada, es celebrarà el 3×3 COMXTIM Bàsquet al Carrer, organitzat pel CLUB BÀSQUET IGUALADA i sota el patrocini de Garatge Montserrat Opel.

Després de l’èxit de les anteriors edicions realitzades a la Plaça de Cal Font i en les últimes al Parc del Xipreret, el CLUB BÀSQUET IGUALADA, ha volgut innovar i proposa aquest nou escenari, que compte amb molts serveis, entre ells zones per al descans dels participants, així com un fantàstic amfiteatre que facilitaran el seguiment de tots els partits simultàniament des de qualsevol lloc, a més d’una gran zona de pàrquing per a vehicles. També comptarem amb un espectacular ambient musical per acompanyar els partits, servei de Bar ubicat als jardins, així com una botiga especialitzada en productes de bàsquet, samarretes, pantalons, sabatilles, gorres….

Des de les 9h del matí i continuadament fins les 21h del vespre, jugaran uns 100 equips de tres o quatre participants, per tant uns 350 jugadors/es.

L’activitat esportiva es desenvoluparà en 7 pistes habilitades a l’amfiteatre de Les Comes, i partrocinades per BBVA, OPTICA RODRIGO, CLINICA DENTAL ANOIA, BENZINERA PREU JUST, PNEUMATICS VILANOVA, ESCOLA DE MÚSICA I BOTIGA D’INSTRUMENTS AKORD’S i CRASH MANRESA, on s’hi desenvoluparan diferents lligues per categories, amb les seves respectives finals. També es realitzarà un concurs de triples pels mes grans i un pels petits, amb el patrocini de TOY PLANET FARO.

Com a obsequi d’inscripció a tots els participants, regalarem una samarreta tècnica amb un nou disseny i patrocinada per BBVA, a més d’altres regals pels guanyadors de les diferents categories i patrocinats per HALCON VIATGES, IGUALAVINS, CLINICA DENTAL ANOIA i CRASH MANRESA, entre d’altres.

El Club també realitzarà la venda de números pel sorteig d’una espectacular panera d’obsequis patrocinada per :Snow Fun una taula de Longboard Rovell de l’Ou un sopar per 2 persones Garatge Montserrat – Opel un obsequi Wellnes Cal Font un mes de gimnàs per a 2 persones Supermercats Sebastian dos paneres petites. Fruiteria Pilar una cistella amb productes diversos Calvet un obsequi Agroigualada una garrafa d’oli de 5l. Llibreria Aqualata un lot de llibres. Pastisseria Pla un pastis replica d’una pista de joc Impremta Codorniu un obsequi L’Art de la Llum un paquet-àlbum de fotos Pista Cero una funda per ordenador portàtil i uns auriculars Cric Crac un cotxe scalextric Ferreteria Jorba Solà un obsequi Autoescola Poble Sec gran descompte en un producte Forn Alemany una coca i una bandeja amb dolços El Cullerot estris per la cuina. Gelou ferreteria-bricolatge Set per fer mojitos DRY, i més….

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*