Inici Bàsquet El 3×3 de Bàsquet torna a la Plaça de Cal Font d’Igualada

El 3×3 de Bàsquet torna a la Plaça de Cal Font d’Igualada

COMPARTIR

El passat dissabte 2 de juliol es va celebrar la 32a edició del 3×3 de Bàsquet d’Igualada a la Plaça de Cal Font. Aquest esdeveniment ha estat organitzat pel Club Bàsquet Igualada, l’Ajuntament d’Igualada, el Consell Esportiu de l’Anoia i la Federació Catalana de Basquetbol. Els patrocinadors principals de l’esdeveniment han estat Masats TG DX i Transports Bernadet. Els altres patrocinadors han estat, Ca la Nuri, Iniciatives Events, BonÀrea i Iguana Comunicacions.

Aquesta edició del 3×3 Igualada ha comptat amb 87 equips, formats per 350 esportistes, repartits en categories, des d’escoleta fins a veterans. Tots aquests esportistes ha disputat els partits en les 10 pistes instal·lades.

Aquest any, el 3×3 ha tornat al centre d’Igualada, a la Plaça Cal Font. Després de dos anys condicionats per la pandèmia, la ciutat ha pogut gaudir novament de l’espectacle del bàsquet al carrer.

En la categoria Sènior TOP Masculí l’equip guanyador ha estat Helado Oscuro que s’ha imposat  a la final a l’equip Marse i Torres. En la categoria Sènior TOP Femení l’equip guanyador ha estat Gossip Girls que s’ha emportar la victòria davant les Americanes i Retirades.

En la categoria Sènior Preferent Masculí l’equip guanyador ha estat El Eléctrico guanyant a l’equip A3. En categoria Sènior Preferent Femení, l’equip el Berberechas ha guanyat la final enfront l’equip Cosas de bases.

Un any més s’ha celebrat el concurs de triples. En categoria mini, en Dani ha estat el guanyador i s’ha emportat una maleta gentilesa d’Original 1915. En la categoria de cistella gran, els guanyadors han estat Paula Domènech i David Torres que han aconseguir un vol en globus gentilesa de Camins de Vent.

FER UN COMENTARI

*