Inici Bàsquet El 3×3 de bàsquet torna dissabte a Les Comes

El 3×3 de bàsquet torna dissabte a Les Comes

COMPARTIR

El proper dissabte 3 de juliol se celebrarà la 31a edició del 3×3 Igualada. Aquest forma part de la 4a edició del Circuit 3×3 organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol. Enguany amb moltes novetats: nova data, nova ubicació i nova categoria.

Gràcies a la col·laboració i implicació de la Federació ACELL i d’Special Olympics Catalunya, s’ha creat una nova categoria, la UNIFICADA. En aquesta, els equips estaran formats per esportistes amb discapacitat intel·lectual i acompanyants; i la composició dels equips serà de tres discapacitats i dos acompanyants o de tres discapacitats i un acompanyant.

Igualada és una de les sis seus catalanes on té lloc aquesta competició. Els equips guanyadors de cada categoria passaran a la final de Barcelona que se celebrarà el 31 de juliol a Barcelona.

El 3×3 és obert a tothom i a totes les categories, des de l’escoleta i premini fins a sènior i veterans.

Després de l’aturada per la pandèmia, tornarem a gaudir de l’esdeveniment de bàsquet més popular de la ciutat. Enguany amb un canvi d’ubicació, el 3×3 se celebrarà al Complex Esportiu de Les Comes, concretament a la Sala de Barri, al Pavelló Polivalent i a l’Amfiteatre on s’hi col·locaran les dues pistes centrals.

Es preveu una gran assistència d’esportistes que de ben segur ens oferiran un gran espectacle basquetbolístic i sobretot un ambient festiu, familiar i amigable.

Les inscripcions estaran obertes fins el 28 de juny al web del Club Bàsquet Igualada.

FER UN COMENTARI

*