Inici Bàsquet El 3×3 de bàsquet d’Igualada fa rècord de participants

El 3×3 de bàsquet d’Igualada fa rècord de participants

COMPARTIR

El dissabte passat, 15 de juny, la plaça de Cal Font es va omplir de bàsquet amb jugadors de totes les edats que van voler ocupar el centre d’Igualada d’esport i joc. Aquesta edició va resultar un èxit de participació, amb rècord de participants, un total de 600 persones en les diverses categories.

Des d’abans de les 7 del matí, els voluntaris del club ja estaven preparant-ho tot per començar puntualment a les 9h. Un dia radiant, a estones calorós, que no va influir en la il.lusió i les ganes de jugar dels participants. A l’entorn de les setze pistes s’hi van instal.lar serveis que van tenir molt èxit, com el de fisioteràpia, la fruita fresca o les fonts d’aigua.

A més de les competicions per categories es van celebrar concursos de tir, two ball i triples, dotats de premis específics. En aquesta ocasió el nivell de la categoria sèniors va ser molt alta, ja que vam comptar amb jugadors professionals, com Nacho Martín, actual jugador de l’ACB amb el CB Zaragoza.

Igualada és una de les 10 seus catalanes del Circuit oficial 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol, per això, els guanyadors de cada categoria passen a la final de Barcelona que es celebrarà el 27 de juliol a Barcelona.

Aquest torneig ha estat possible gràcies a la col.laboració de BBVA, Transports Bernadet, Alain Afflelou, Ferreteria Jorba Solà, Igualada Comerç, MIPS, Events, La Veu de l’Anoia, Iguana Comunicacions, Caldereria Dayma, Clínica Dental Anoia, Global Salut, Aigües de Rigat, Donaccés, CE Anoia, Punto Blanco, Servisimó, Ca la Mari Ràdio Igualada, Wellness Cal Font, Carmen Miranda i Bon Preu-Esclat, a més del suport de l’Ajuntament d’Igualada i de la Federació Catalana de Basquetbol.

 

FER UN COMENTARI

*