Inici Bàsquet El 3×3 de bàsquet de Calaf aplega més d’un centenar de participants

El 3×3 de bàsquet de Calaf aplega més d’un centenar de participants

COMPARTIR

El dissabte 16 de juny, més de 121 participants de 30 equips femenins, masculins i mixtes han participat a la nova edició del 3×3 de bàsquet organitzada pel Club de Bàsquet Calaf.

Des de les 10h del matí, el carrer mestre Giralt es va omplir d’aficionats del bàsquet per participar a una nova jornada de bàsquet 3×3 un campionat on es juguen partits ràpids i intensos.

Aquesta edició, organitzada com cada any pel CB Calaf, estava oberta a equips masculins, femenins i mixtos. Les diferents categories abarcaven totes les edats i anaven des de les infantils a les sènior.

Hi van participar un total de 121 persones de 30 equips diferents. La majora d’aquestes eren de Calaf, però també d’altres municipis com Capellades, Tàrrega, Cervera i Torà.

Al llarg del matí van jugar els equips de les categories d’Escola, Premini, Mini i Infantil femení i masculí i a la tarda van jugar les categories Sènior de masculí, femení i mixte.

Cada categoria competia per un premi i a més, també hi havia la categoria MVP (Most Valuable Player – Millor Jugador/a) i la de campió/ona del concurs de triples.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*