Inici Festes 350 participants a la bicicletada popular de la Torre de Claramunt

350 participants a la bicicletada popular de la Torre de Claramunt

COMPARTIR

El passat diumenge 24 de setembre La Torre de Claramunt va celebrar la seva bicicletada popular amb uns 350 inscrits, persones de totes les edats que van compartir un matí d’esport entre amics i família. Enguany, la jornada complia la seva vintena edició i el municipi s’hi va bolcar per a celebrar-ho.

Així, a les deu del matí ja era plena la Pl. del Mil·leni per a les inscripcions i les recollides de dorsals. Tothom lluïa la mateixa samarreta especial de l’edició d’aquest any.

Els participants van poder escollir entre dos recorreguts de diferents dificultats, a banda també hi va haver un circuit pels més petits que s’ho van passar d’allò més bé. En acabar, tothom va gaudir d’un pica-pica i finalment, es va fer el tradicional sorteig d’una bicicleta i altres objectes cedits pels comerços locals.

L’activitat, que és gratuïta per a tothom, l’organitza el grup Torrebikers amb el suport de l’Ajuntament i dels comerços del municipi. En aquest sentit, l’entitat ciclista agraïa la participació de tothom tant del públic, com de l’administració, com dels botiguers i botigueres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*