Inici Destacats La 33a Pujada als dipòsits obrirà el calendari esportiu vilanoví del 2019

La 33a Pujada als dipòsits obrirà el calendari esportiu vilanoví del 2019

COMPARTIR

La Pujada als dipòsits de ca l’Aromir tornarà a convocar atletes, caminaires i esportistes en general, el pròxim cap de setmana. Aquesta cursa popular enceta des de fa 33 anys el calendari esportiu de Vilanova del Camí i esdevé una festa esportiva i lúdica, sobretot per la possibilitat de fer-la corrents o caminant. A més, coincideix amb la celebració de la Fira del Camí Ral, diumenge 13 de gener, amb motiu de la festivitat de Sant Hilari.

El recorregut d’uns 3.500 metres de distància comença a la plaça Extremadura. La sortida de la cursa és a les 10h del matí. Pares, mares i acompanyants que vulguin fer el circuit a peu, cal que reservin plaça per poder tenir tiquet de botifarra. En aquest cas, la sortida està prevista a les 9:10h del matí.

D’altra banda, els més matiners si volen, també podran acompanyar la Colla Excursionista de Vilanova del Camí a fer el canvi de la senyera al Pujol de la Guàrdia. Sortiran des de la seu de l’entitat, a les 8 h del matí.

La inscripció anticipada i gratuïta a la cursa es fa a través de la plana web www.vilanovadelcami.cat, en l’apartat d’esports, o bé a les oficines d’Esports (Tel. 93 805 44 11), fins aquest dijous 10 de gener, a les 14h. També es podran inscriure el mateix dia fins a esgotar dorsals i tiquets.

Pel que fa a la recollida de dorsals dels corredors, es podrà fer el mateix dia de la prova, de 8:30 a 9:40h, a la plaça Extremadura.
La cursa està oberta a totes les categories: benjamins, alevins, infantils, cadets/juvenils, promesa/sènior i veterans. Tindran trofeu els tres primers classificats de la general, així com els tres primers classificats per categories. També es lliurarà trofeu al més veterà i al més jove.

La festa acabarà, com és habitual, amb la botifarrada popular per a tots els participants, per això és important fer la inscripció i tenir el tiquet per poder gaudir de l’esmorzar. L’any passat van ser uns 650 els participants a la matinal.

L’organització de la cursa va a càrrec, un any més, de l’Ajuntament de Vilanova del Camí amb el suport tècnic del Club Atlètic Igualada i la col·laboració de la Colla Excursionista de Vilanova del Camí.

Els participants hauran de disposar d’assegurança esportiva d’accident.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*