Inici Poliesportiu La 33a Pujada als dipòsits aplega gairebé 650 participants

La 33a Pujada als dipòsits aplega gairebé 650 participants

COMPARTIR

La convocatòria de la 33a edició de la Pujada als dipòsits ha estat novament tot un èxit. Gairebé 650 persones van participar de la tradicional matinal després de córrer o caminar fins als dipòsits de ca l’Aromir. En total, 155 van fer la prova atlètica, unes 400 persones de totes les edats van fer-la caminant i 90 més van fer la caminada del canvi de senyera amb la Colla Excursionista de Vilanova del Camí. Tots es van guanyar l’esmorzar a base de botifarra.

Joan Rosich i Marta Segura, els més ràpids de la prova atlètica

Joan Rosich Llorach de la UEC Anoia va ser el primer de la classificació general, amb un temps de 13’31”57; Carlos Cervera Garcia del CAI Triatlón, segon, amb un temps de 13’52”37 i el tercer lloc va ser per a Ramon Nicolás Sánchez Fernández, del Runners Montbui, amb 14’27”89. Tots tres de la categoria promesa sènior.

Pel que fa a les fèmines, el primer lloc va ser per a la promesa sènior Marta Segura Rius de la UEC Anoia, (38a a la general) amb un temps de 17’,12”,57; el segon premi va ser per a l’alevina Martina Solà Solernou (46a de la general), amb 17’45”97, i el tercer, per a la promesa sènior Jordina Marsal Palomas, del CAI Popular, amb un crono de 17’46”85.

Van ser presents a l’entrega de premis el regidor d’Esports Camilo Grados, el regidor d’Urbanisme i Medi Ambient Juan M. Cividanes, i també els regidors Manel Ocaña, d’Obres i Serveis Municipals i Luís Perea.

El premis de la cursa, aquest any anaven acompanyats de productes de proximitat. Concretament una ampolleta d’oli Montbruc, com a producte associat a la festa, en l’edició 2019.

Els guanyadors absoluts noi i noia es van endur com a trofeu un setrill de pagès, que el Camilo Grados, en directe, es va cuidar d’omplir d’oli artesà. També van rebre la tradicional panera de fira: pa, llonganissa i oli, tot producte artesà i de qualitat.

L’activitat, organitzada per Esports Vilanova, va comptar un any més amb el suport del CAI, el patrocini de Diputació de Barcelona, l’aportació de la Colla Excursionista i tot un extens equip de voluntaris que la van fer possible.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*