Inici Destacats La 32a Pujada als Dipòsits de Vilanova aplega més de 650 participants

La 32a Pujada als Dipòsits de Vilanova aplega més de 650 participants

COMPARTIR

Més de 650 persones van viure en directe la 32a edició de la Pujada als Dipòsits. El temps, plujós fins la matinada de diumenge, va voler donar treva a l’organització i els participants, fidels a la cita anual, no es van voler perdre l’esdeveniment.

Més de 400 persones van pujar caminant des de la plaça Extremadura. Uns 85, varen ser més matiners i s’afegiren a la proposta del canvi de senyera de la Colla Excursionista. I finalment, al punt de les 10h del matí, 150 atletes s’engrescaren a fer-la de manera competitiva. Una prova atlètica curta però dura, tal i com s’havia anunciat, pel pendent pronunciat que la caracteritza.

Joan Rosich i Yvette Camus van ser els guanyadors absoluts de la prova atlètica

Joan Rosich de la UEC Anoia fou el guanyador de la cursa atlètica. Va completar el recorregut en tan sols 13’ 25” rebaixant la seva pròpia marca de l’edició 2017 en més de mig minut (31”). El Joan, de 35 anys, ha guanyat la prova en 5 de les darreres 6 edicions i ja s’ha convertit en un incondicional de la Pujada d’aquesta dècada.

El segon lloc l’aconseguí Oriol Marimón del CAI amb 13’ 51” i el 3r fou Riduan Boulbaijem amb 14’ 10”.

En l’apartat femení la guanyadora fou Yvette Camus de Montaqua amb 17’ 22” seguida de Carlota Diaz-Guerra del CERRR amb 18’ 27” i Martina Solà també del CERR que aturà el crono a 18’ 36”.
Cal destacar que hi hagué premis per categories i també per al més gran i el més jove que en aquesta edició van recaure en Dolors Pujabet i Anna Salvador, respectivament.

Cap a les 11 h del matí es procedí a l’entrega de trofeus. Hi foren presents el regidor d’Urbanisme, Juan M. Cividanes, la regidora de Cultura, Imma González i el regidor d’Obres i Serveis, Manuel Ocaña. Camilo Grados, regidor d’Esports, excusà la seva absència per motius laborals.

Els premiats reberen un porró en forma de trofeu i als guanyadors absoluts també se’ls obsequià amb un lot de pa de pagès i llonganissa de la Fira.

Cap a quarts de dotze, l’acte es donava per finalitzat i bona part dels participants se’n tornaren a peu cap al municipi per participar de la Fira del Camí Ral.

L’acte, organitzat per Esports, comptà amb la col·laboració del CAI, de la Colla Excursionista de Vilanova del Camí i amb el suport de Diputació de Barcelona, Super Mas i tot un extens equip de voluntaris a qui es va fer arribar de nou, l’agraïment per la seva tasca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*