Inici Destacats La 30a Mostra d’Igualada obre inscripcions per a les companyies

La 30a Mostra d’Igualada obre inscripcions per a les companyies

COMPARTIR

El diumenge 15 de juliol s’obrirà la convocatòria per sol·licitar actuar a la 30a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil que es durà a terme del 4 al 7 d’abril de 2019.

La inscripció de companyies romandrà oberta fins al 15 de setembre i es formalitzarà en línia a través del portal de La Mostra (www.lamostraigualada.cat), on es detallen les condicions de participació. Hi poden optar totes les companyies professionals que presentin propostes escèniques adreçades a un públic infantil, juvenil o familiar.

La direcció artística de la fira, a càrrec de Pep Farrés, valorarà els espectacles per la seva qualitat, novetat, dramatúrgia, innovació en el llenguatge i aportació en el format. Hi tenen cabuda tots els gèneres, tant a sala com al carrer. Tot i que la majoria de les companyies són catalanes, també s’inclouran formacions procedents de la resta de l’Estat espanyol i internacionals. Tindran prioritat en la selecció les companyies que no hagin participat a la fira l’edició anterior.

El 2018 La Mostra va programar 54 espectacles (19 estrenes) seleccionats entre més de 600 propostes rebudes, fet que ratifica el rol estratègic de la fira dins el sector.

 

FER UN COMENTARI

*