Inici Poliesportiu La 30a Cursa de l’Esquiador aplega més d’un miler de participants

La 30a Cursa de l’Esquiador aplega més d’un miler de participants

COMPARTIR

El passat diumenge 25 de novembre, Carme va acollir la 30a. edició de la Cursa de l’Esquiador organitzada, conjuntament, per la UECAnoia i l’Ajuntament.

Més d’un miler de persones, entre participants, acompanyants i organitzadors, es van donar cita a Carme per gaudir d’aquesta consolidada prova que persegueix, més enllà de la pràctica esportiva, una descoberta del territori i posar en valor el patrimoni paisatgístic i cultural de la comarca.

La prova, amb sortida i arribada a Carme, va transcórrer, també, per corriols i senders encisadors d’Orpí, La Torre de Claramunt, La Llacuna, Mediona i Santa Maria de Miralles. En aquest sentit, l’organització va preveure enllaçar dues de les rutes de l’aigua que promou el municipi, la del Rec i la del Molí Major, ambdues rutes amb aquest element de la natura com a protagonista destacat.

Va ser un esdeveniment important per al poble a nivell divulgatiu, econòmic i turístic que va comptar amb el suport actiu dels carmetans i les carmetanes, a través dels voluntaris que van col·laborar en el desenvolupament de la cursa i del veïnat que va sortir al carrer a viure la prova.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*