Inici Destacats 300 productors i professionals de l’alimentació es troben a la nova fira DeGustAnoia

300 productors i professionals de l’alimentació es troben a la nova fira DeGustAnoia

COMPARTIR
Foto: Manel Marimon i Gomis

L’entitat Fira Igualada fa un balanç molt positiu de la nova fira DeGustAnoia, que ha tingut lloc aquest passat dimarts 18 d’abril a l’Escorxador d’Igualada. Uns 300 professionals de l’alimentació i la restauració a l’Anoia van passar durant tot el dia per aquesta nova fira, que els va oferir un espai on trobar-se i crear negoci al voltant del producte de proximitat de la comarca.

Una vintena d’expositors de l’Anoia van mostrar el seu producte a la fira davant d’un públic exclusivament professional. A més dels diferents estands, tots fets amb material sostenible, la fira comptava amb un espai destinat a networking i un espai per a tastos, on van tenir lloc diverses cates, tastos i showcookings amb la participació d’un centenar de persones.

Es tracta del primer certamen professional del sector alimentari que s’ha celebrat mai a l’Anoia, està organitzat per Fira Igualada i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. Al moment de tancar portes, el president de Fira d’Igualada, Magí Senserrich, va fer una valoració molt positiva del certamen: “per arrencar fires noves cal molt compromís i esforç per part dels expositors, i tots en fan un balanç molt positiu ja que hem aconseguit atraure el visitant de qualitat que buscàvem”, i va assegurar que “Fira Igualada té voluntat de repetir aquesta experiència en el futur”. En nom de l’Ajuntament d’Igualada, el regidor de sostenibilitat i mobilitat, Miquel Vives, va agrair la tasca de l’entitat i la participació d’expositors i visitants: “Estem molt contents que hi hagi noves fires professionals a la ciutat, que demostren que el sector és viu”, i també va posar en valor l’activitat de l’Escorxador d’Igualada com a recinte firal de la ciutat.

Foto: Manel Marimon i Gomis

Els expositors presents a DeGustAnoia van ser celler Bohigas d’Òdena, Olis Saba d’Òdena, Fruits Secs Torra, el Celler Anna Rosell de Copons, Làctics La Tossa, l’empresa de plats preparats d’Igualada La Bona Cuina, el distribuïdor Temps de vins, el Celler Can Vich d’Igualada, el productor de llegums i oli Aranca, la cervesera d’Igualada Recbrew, el celler de Capellades Pla de Morei, Mallart Artesans Xarcuters de la Llacuna, el productor de llegums Inderach de La Pobla de Claramunt, l’empresa de fruits secs Mas d’en Nogués de Vilanova del Camí, Emulift Iberica Aditius i edulcorants de Piera, el distribuïdor Bgrup de Vilanova del Camí, Friotex, el celler de Piera Cava Torrens Moliner, el celler de La Llacuna Les iaies i les cerveseres artesanes Espina de Ferro de Vilanova del Camí i Els Minairons d’Igualada. Pel que fa als visitants, van ser principalment professionals de la restauració, l’hostaleria, i representants de supermercats i cuines de residències i escoles, que a la fira van conèixer nou producte de proximitat que podran introduir als seus menús o punts de venda.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*