Inici Bàsquet 2×2 mixt de Reis del Club Bàsquet Igualada

2×2 mixt de Reis del Club Bàsquet Igualada

COMPARTIR

[Img #3052]El Club Bàsquet Igualada organitza el proper 5 de gener el primer torneig 2×2 mixt Reis 2013. La cita pretén fer passar un bon matí jugant a bàsquet, entre les 9 del matí i les 2 del migdia, en un format de pista coberta i premis especials per ajutar-se a la data en què es celebra. L’esdeveniment està obert a tothom que juga en cistella alta, des de pre-infantils fins a sèniors veterans/es.

Les inscripcions es poden fer fins el 30 de desembre al formulari de la web del torneig. La inscripció l’heu d’imprimir abans de cliclar “enviar”, ja que haureu d’entregar una còpia impresa a l’hora de pagar.

El preu va en funció dels jugador/es per equip: 20 euros els equips formats per dos persones i 30 euros els equips formats per tres persones.
 
Per tal de fer arribar l’import, es pot entregar als responsables de les diferents categories del Club Bàsquet Igualada juntament amb la còpia de l’inscripció:
Xènia Freixas (responsable de la categoria infantil)
Vero Júlvez (responsable de la categoria cadet)
Joan Romeu (responsable de la categoria júnior)
Núria Minguet (responsable de la categoria sènior i veterans)

Una altra opció és fer una transferència bancària al número de compte: UNNIM 2017 0043 56 3263827287 tot indicant el text “2×2 mixt i el nom de l’equip”, enviant una còpia de la inscripció i el resguard escanejat a 2x2mixt@gmail.com.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*