Inici Destacats El 25è aniversari de l’agermanament entre Vilanova del Camí i Calcinaia estarà...

El 25è aniversari de l’agermanament entre Vilanova del Camí i Calcinaia estarà present en diverses activitats de la Festa Major

COMPARTIR

L’Associació de Germanor de Vilanova del Camí, amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, ha preparat una sèrie d’actes per celebrar el 25è aniversari de l’agermanament entre Vilanova del Camí i la població italiana de Calcinaia.

Els actes començaran dijous, a les vuit de la tarda, amb una xerrada col·loqui a Can Papasseit a càrrec de Josep Minguet i Ricardo Malacarne, dos dels pilars d’aquest agermanament. Sota el títol “25 anys fent germanor”, Minguet i Malacarne compartiran experiències i vivències que han anat nodrint i fent créixer el sentiment d’amistat i la relació entre les dues poblacions.

A l’acte també hi seran presents els representants d’Amilly, la població francesa agermanada amb Vilanova del Camí des de 2002.

El Casal de la Gent Gran acull l’exposició “Colore d’Europa”

Els actes de l’Associació de Germanor continuaran divendres 1 de setembre amb la inauguració de l’exposició “Colore d’Europa”. Serà a les set de la tarda al Casal de la Gent Gran.

Dissabte serà el dia de la recepció oficial de les delegacions agermanades. Serà a les nou del matí a la plaça Catalunya, una plaça estretament lligada a l’agermanament presidida per una escultura de l’artista igualadina Teresa Riba, que té una rèplica exacte a Calcinaia.

Després de l’esmorzar, les delegacions sortiran en comitiva, tot seguint una cercavila que farà parada a la plaça Calcinaia, on està previst fer un petit acte institucional per recordar els 25 anys de germanor.

La cercavila seguirà fins a la plaça del Mercat on es pronunciaran els parlaments de benvinguda i on tindrà lloc l’actuació de Sheila Grados i del grup de Playback de la Unión Extremenya Anoia.

Can Papasseit acollirà diumenge de Festa Major el tradicional dinar de germanor

Diumenge tindrà lloc un dels actes tradicionals de germanor, el dinar que aplega les delegacions de Calcinaia i Amilly, les famílies d’acollida de Vilanova del Camí i els representants institucionals.

Abans del dinar tindran lloc les salutacions oficials que enguany recordaran aquest quart de segle d’amistat i també es faran els tradicionals intercanvis de regals.

Els tiquets per al dinar de germanor es poden adquirir fins el proper 31 d’agost. Als matins a Cultura i a les tardes a Can Papasseit. El seu preu és de 10 €.

FER UN COMENTARI

*