Inici Destacats 25 Roses contra l’Oblit a Capellades

25 Roses contra l’Oblit a Capellades

COMPARTIR

Entre dilluns i dimarts s’ha fet a Capellades una nova edició de la proposta “Roses contra l’Oblit”, una iniciativa que té per objectiu portar una mica de la festa de Sant Jordi a casa de diferents persones dependents.

Des dels seus inicis, l’any 2016, la iniciativa ha estat possible entre d’altres raons gràcies a la col·laboració altruista dels nois i noies de l’institut Molí de la Vila que sempre hi col·laboren. També en aquesta edició han acompanyat els regidors i regidores de la casa de la vila a les llars capelladines, on han fet entrega d’una rosa i un pa de Sant Jordi. A més a més en aquesta campanya també s’hi ha afegit voluntàries de la Residència i de les treballadores familiars de Capellades.

En aquest sentit la regidora d’Acció Social, Marta Rodríguez, valora molt positivament aquesta iniciativa ja que “d’una banda és una experiència per als joves, que poden demostrar la seva solidaritat, i de l’altra és també una alegria per a aquestes persones dependents que es veuen acompanyades”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*