Inici Destacats 24 entitats esportives es beneficien del primer programa d’ajuts de Buff

24 entitats esportives es beneficien del primer programa d’ajuts de Buff

COMPARTIR

L’empresa igualadina Buff, popular per accessoris com els tubulars, ha lliurat 20.000 euros a 24 entitats esportives de la Conca d’Òdena a través del seu primer Programa d’Ajuts Esportius.

Segons ha explicat l’empresa, del 6 al 30 de juny, període en el que es podien presentar les peticions per a optar a aquesta ajuda, Buff va rebre un total de 30 sol·licituds, de les quals 24 reunien tots els requisits establerts a les bases.

L’import total de l´ajut era de 20.000,00€ que s’ha distribuït entre les entitats en funció de la puntuació obtinguda en base a diferents criteris. Es donava 1,5 punts per cada esportista federat en edat escolar entre 6 i 12 anys, 1,5 punts per cada esportista federada femenina major de 12 anys i un punt per cada esportista federat no inclòs en les dues categories anteriors.

D’aquesta manera, la puntuació més alta ha estat per al CF Igualada que, amb un total de 619 punts, ha pogut tenir accés a un ajut de 3.079,60€, seguit del CB Igualada amb 527,5 punts i 2.624,38€ i el Club Atlètic Igualada amb un total de 419,5 punts i 2.087,06€.

Buff sosté que la marca i l’esport “formen una parella indivisible” des dels seus inicis. Amb aquest tipus de suport, Buff vol recolzar i promoure tota pràctica esportiva que fomenti l’aprenentatge i la difusió dels valors esportius i educatius, també en el seu entorn més proper.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el programa de responsabilitat social de l’empresa, “Do more now”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*