Inici Destacats La 17a Cantata Escolar aplega més de 750 alumnes d’Igualada i Vilanova...

La 17a Cantata Escolar aplega més de 750 alumnes d’Igualada i Vilanova del Camí

COMPARTIR

El pavelló de Les Comes d’Igualada ha acollit aquest dilluns, 18 de març, una nova edició de la Cantata Escolar, organitzada per les regidories d’Ensenyaments Artístics i d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració de les escoles municipals d’Art, Música i Teatre i el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. En aquesta ocasió hi han pres part més de 750 alumnes de 4t de Primària de les escoles dels dos municipis, que han interpretat El nen trapella.

Novament, l’esdeveniment s’ha representat en dues sessions per motius d’aforament. La primera sessió l’ha protagonitzada l’alumnat de les escoles Maristes, Monalco, Montclar-Mestral, Ateneu Igualadí, Dolors Martí, Emili Vallès, Marta Mata (Vilanova del Camí), Escola Pia i Pompeu Fabra (Vilanova del Camí). La segona sessió ha anat a càrrec dels alumnes de les escoles Acadèmia Igualada, Escolàpies Igualada, Jesús-Maria, Mare Del Diví Pastor, Gabriel Castellà, Garcia Fossas, Joan Maragall (Vilanova del Camí), Ramon Castelltort i Escola Mowgli.

A la segona, el protagonisme ha estat per l’alumnat de l’Acadèmia Igualada, Escolàpies, Jesús-Maria, Mare del Diví Pastor, Gabriel Castellà, Garcia Fossas, Ramon Castelltort, Mowgli i Joan Maragall. Les dues sessions han comptat amb un cor d’alumnes de l’Escola Municipal de Música i alumnes de l’Escola Municipal de Teatre que s’han fet càrrec de la narració. A banda de les cançons, el públic també ha pogut apreciar elements plàstics elaborats pels escolars i gaudir d’un conjunt instrumental, format per professors i alumnes de l’Escola Municipal de Música. El programa de mà d’aquesta edició l’ha dissenyat l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, “La Gaspar”.

FER UN COMENTARI

*