Inici Atletisme 15 atletes del CAI Petromiralles, a la Cursa dels 15 km de...

15 atletes del CAI Petromiralles, a la Cursa dels 15 km de l’Espluga de Francolí

[Img #16460]El passat dissabte 26 de Juliol a la tarda,  i sobre un recorregut mixte per les rodalíes e interior de la vila tarragonina de l’Espluga de Francolí, passant entre altres paratges tarragonins pel Monestir de Poblet,  es disputava la  37.ª edició de la Cursa de l’Espluga de Francolí, enguany amb la novetat de 2 distàncies, sobre 5 i 15 qm. respectivament, i que van comptar amb una multitudinària participació amb 614 classificats globals, amb l’organització del Club Atl. Espluguí, novament amb un gran éxit d’aquesta clàssica de la temporada catalana de fons.

En la cursa de 15 qm. es van imposar  Pedro Javier Vega -Inmobil. Teo Valdepeñas – amb 50’58”, i en femenines Janeth Becerra – Slop.cat Sabadell – 42.ª general amb 1h. 00’50”, mentre en els 5 qm. era 1.er. Marc Botella – U. Colomenca Atl. – amb 18’32”, i Asun Gutierrez – C.A. Track Bikila – 15.ª gral. amb 22’54”.

Hi van participar 15 atletes del C.A.Igualada Petromiralles,  en la prova dels 15 qm., sobresortint el 38.é. lloc general de Rafael Crespo amb 1h. 00m. 21seg., i els segons llocs en les categ. respectives del mateix Rafael Crespo, i de José Álvarez.

Aquests foren els registres i ordre d’arribada dels 15 atletes del CAI Petromiralles classificats en la 37.ª Cursa de l’Espluga: