Inici Poliesportiu 13 medalles per al Club Natació Igualada al Campionat de Catalunya Junior...

13 medalles per al Club Natació Igualada al Campionat de Catalunya Junior Open

Des del 26 al 28 de juny s’ha disputat al CN.Mataró el Campionat de Caralunya Junior Open, on el CNI ha participat amb els següents nedadors: El Marçal Rodriguez, el Xavi Tort, l’Alex Varea, el Nil Enriquez, el Jaume Lopez i la Laura Rodriguez . Com que és un campionat Open també han pogut nedar la Janna Blaya i l’Andreu Bermejo.

Els resultats han estat força bons i hem aconseguit un total de 13medallas. Els nostres nedadors han aconseguit ficar-se en diverses finals; Marçal en les finals B dels 50m, 100m i 200m esquena. Xavi i Andreu a la final B dels 200m papallona.

En categoria femenina destacar la 16a posició de la Janna en els 400m lliures, la 13a posició en els 800m i la 10º posició en els 1500m lliures tenint en compte que nedava en categoria absoluta.

D’altra banda la Laura ha aconseguit 3 medalles de bronze en els 400m, 800m i 1500m lliures.

En categoria masculina bona actuació del Nil (5ª posició) en els 50m i 100m i (6ª posició) en els 400m lliures. El Jaume (11ª posició) en els 200m braça i (10ª posició)en els 400m estils. L’Alex per la seva banda es torna de Mataró amb 10 medalles (2 ors, 3 plates i 5 bronzes), 2 plates aconseguides en categoria absoluta, en els 50m i 100m braça.

En els relleus el CNI es va fer amb el bronze júnior masculí en els 4x200m lliures i en els 4x100m estils, sent 4t en els 4x100m lliures.

L’equip deixa una bona impressió, resultat de la bona feina feta durant tota la temporada.

L’equip júnior masculí va aconseguir la 4º posició de la general per darrera dels grans però per davant d’equips amb major nombre de nedadors. L’equip júnior femení, amb una sola nedadora, es va classificar en 27a posició

Finalment en la classificació conjunta, el CLUB NATACIO IGUALADA va aconseguir la 8a posició.

Laura Rodrígues, or al Campionat de Catalunya Open

El dissabte 19 de juny s’ha celebrat la 91a Travessia al port de Barcelona que alhora ha estat Campionat de Catalunya, Copa d’Espanya, Copa d’Europa i Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona al Moll de la Fusta de Barcelona.

A la categoria femenina en la prova de 5km junior_1 l’or a estat per a la nedadora del CNI Laura Rodríguez.