Inici Bàsquet 118 equips participen al 3×3 de Bàsquet d’Igualada

118 equips participen al 3×3 de Bàsquet d’Igualada

COMPARTIR

El passat dissabte 3 de juliol es va celebrar la 31a edició del 3×3 de Bàsquet d’Igualada al Complex Esportiu Les Comes. Aquest esdeveniment ha estat organitzat pel Club Bàsquet Igualada, el Consell Esportiu de l’Anoia i la Federació Catalana de Basquetbol, juntament amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. El patrocinador principal de l’esdeveniment ha estat el Concessionari Servisimó. Els altres patrocinadors han estat, Iguana Comunicacions i MIPS Fundació Privada. Destacar també la col·laboració de Mundo Deportivo i d’Esport 3.

Igualada ha estat la 3a parada oficial del 4t Circuit 3×3 FCBQ, anteriorment havia estat el torn de Badalona i de Sant Feliu de Guíxols. Fins al moment, Igualada ha estat la ciutat on més equips han participat, un total de 118. Han disputat el 3×3 més de 450 esportistes d’arreu del territori català. Fins i tot ha participat un equip de Madrid i un de València.

La gran novetat d’enguany ha estat el canvi d’ubicació obligat degut a la situació de la COVID-19. Els partits s’han celebrat en tres espais diferents, a l’Amfiteatre de Les Comes, a la Sala de Barri i al Pavelló Polivalent. D’aquesta manera, s’aconseguia diversificar els esportistes i el públic assistent i evitar aglomeracions. Aquest canvi ha estat ben rebut per part dels participants a l’esdeveniment ja que s’ha evitat jugar a ple sol en molts dels partits.

En la categoria Sènior Masculí PRO l’equip guanyador va ser Next MVP White que es va imposar en una final molt ajustada al València Basket 3×3. En la categoria Sènior Femení PRO també va guanyar el combinat de Next MVP White enfront l’equip de Barcelona Sants. Totes dues finals van ser molt disputades i es va poder veure un gran espectacle de bàsquet.

En la categoria Sènior Amateur Masculí l’equip guanyador va ser Conxu guanyant a la pròrroga a l’equip igualadí Kimbundu. En categoria Sènior Amateur Femení, l’equip el Triangle va guanyar la final enfront l’equip Territori Bàsquet.

Un any més es van celebrar el concurs de Two Ball per als participants preminis i minis i el concurs de Triples per als participants infantils, cadets, júniors i sèniors.

Tots els resultats i classificacions es poden consultar a la pàgina web del Club Bàsquet Igualada i a la pàgina del Circuit 3×3 FCBQ

Van entregar els premis als equips guanyadors, l’alcalde d’Igualada Marc Castells, la regidora d’esports i d’ensenyament Patrícia Illa, la vocal de la directiva de la FCBQ Maria Eulàlia Vila, el delegat de les comarques centrals de la FCBQ Lluís Vergés i la vicepresidenta del CBI Neus del Río.

En declaracions de la vicepresidenta Neus del Río, ha destacat el gran nivell dels equips que han participat en el torneig, des dels més petits als i les més grans. També ha destacat que ha hagut espai per a tothom i en categoria sènior tothom ha pogut jugar al seu nivell. Per acabar ha donat molta importància a formar part del circuit ja que dóna més nivell a la competició. Vénen equips de tot el territori així com també equips que formen part d’acadèmies especialitzades de 3×3. Situa Igualada com a ciutat referent de bàsquet i de 3×3. En aquest dia, Igualada és el centre de totes les mirades basquetbolístiques. .

Aquesta ha estat la tercera edició en la qual es participava dins del circuit de la FCBQ, l’edició anterior no es va poder celebrar degut a la pandèmia.

FER UN COMENTARI

*