Inici Societat 10 anys amb Dispiera

10 anys amb Dispiera

COMPARTIR

[Img #14262]L’Associació Dispiera va començar a treballar l’any 2004, ara fa 10 anys, i ho va celebrar amb una exposició que es va inaugurar divendres passat a la Biblioteca de Piera.

 

L’exposició sintetitza la tasca feta al llarg d’aquests 10 anys de recorregut, iniciat l’any 2004, quan l’associació Dispiera (llavors un grup de 6 famílies del municipi de Piera) va començar a treballar amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat psíquica i/o intel•lectual i de les seves famílies.
En la mostra, que ha comptat amb la direcció artística de la Marta Ferrer, s’hi poden veure fotografies de les activitats dutes a terme, així com també una mostra de cartells, llibres i pintures i altres objectes representatius dels projectes que l’associació ha fet fins ara.

 

Va ser un acte emotiu, on es van poder compartir records, projectes i il•lusions amb famílies, col•laboradors, amics, autoritats i amb tothom qui va assistir a l’acte inaugural. L’exposició es pot visitar fins al 30 d’abril, en horari de Biblioteca.
 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*