Inici Cultura 1.600 assistents a un espectacular passatge del terror

1.600 assistents a un espectacular passatge del terror

COMPARTIR

[Img #1947]Una vegada més el Passatge del Terror va tornar a omplir d’emocions fortes la nit de Tots Sants a Montbui. En aquesta ocasió, fins a 1.600 persones van aplegar-se per veure un recorregut ple d’espectres, fantasmes, crits, i figures disfressades amb una originalitat espectacular. Enguany era pràcticament impossible identificar a cap del centenar de voluntaris que hi van prendre part i que van tornar a omplir un circuit tètric i tenebrós a l’entorn de la piscina d’estiu de Montbui.

[swf object]Moltes hores d’intens treball a càrrec de l’organització va acabar d’enllestir el maquillatge, els punts d’interès del recorregut i algunes de les novetats d’enguany, com un “autobus del terror” situat a la part final d’un recorregut que no va deixar a ningú indiferent. La gran tasca dels voluntaris –molts dels quals joves del municipi- va tornar a fer que el Passatge es desenvolupés sense incidents i amb un gran nivell de satisfacció per part dels visitants.

[Img #1948]Cal destacar que durant les cinc hores que es va realitzar l’activitat (entre les nou del vespre i les dues de la matinada) es van formar llargues cues per accedir al Passatge, i molts dels visitants van poder passar per les paradetes del Mercat de Halloween, ubicat a l’Avinguda de l’Esport i on diferents comerços i entitats de Montbui van oferir els productes més propis per celebrar la tardor i la Castanyada.

El Passatge del Terror va ser organitzat per l’Associació de Joves Montbui i per l’Ajuntament de Montbui, i es va comptar amb la col·laboració d’un ampli dispositiu logístic i de seguretat que va vetllar en tot moment pel bon funcionament d’aquesta activitat.

Després de dues edicions consecutives i espectaculars a la piscina d’estiu, des de l’organització ja es treballa per buscar novetats, possiblement nous espais i noves caracteritzacions per continuar innovant en el desenvolupament d’una festa que, en només sis edicions, s’ha consolidat com un espai de referència per als montbuiencs i anoiencs –especialment els més joves- la Nit de Tots Sants.

Des de l’organització del Passatge del Terror es vol agrair la tasca de totes les persones que van treballar en el desenvolupament de l’activitat i també es vol agrair la co·laboració de l’empresa d’autobusos S.A. Masats, que va deixar un dels seus vehicles per a aquest esdeveniment.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*